View Single Post
Stary 20-12-2015, 13:32   #31
czeslaw555
ford::average

Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
Domyślnie Odp: Galaxy mk3 do 30 tysia

Cytat:
Napisał slawek-kali Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Po prostu trzeba cos wyszukac w PL z tych wspanialych komisow
jest wiele dobrych komisów, znam, dobrze to wiesz, wiele komisów w Niemczech i wcale tak fajnie nie jest jak się tutaj wielu osobom wydaje, świetna rozmowa a przyjeżdżasz i potrafi być podobnie jak u nas, opis auta a stan faktyczny różnią się znacznie. Wiele komisów z tytułu lat doświadczenia, omijam. Faktem jest że mogą mieć akurat auto takiego jak szukam, ale szkoda mi czasu i kasy kupującego, znajdzie się gdzieś indziej. Nie dalej jak wczoraj odmówiłem sprawdzenia auta z mojej okolicy,bo wiem co za kłopot będzie z tym autem. Mogłem wziąć kasę, pojechać i... powiedzieć co i tak wiedziałem, ale jakoś nie umiem tak.
Polskie komisy są też takie w których ryzyko zakupu kłopotu jest małe, jednak jest jeszcze ich mało, ale powoli się to zmienia.
Oferty prywatne, też trzeba sprawdzać , bo wielu podszywa się pod właściciela/użytkownika, ale i z tym idzie sobie poradzić. Jedno jest stałe i niezmienne :
Cytat:
Napisał czeslaw555 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
zawsze trzeba mieć właściwy budżet na dobre auto, to się nie zmienia
.