finalnie kupiłem samochód za 26tysi wewnątrz kierownica nic nie zużyta, srodek bardzo nieporysowany, usyfiony piaskiem i kredkami
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
faktycznie miał obity wcześniej bok prawy- wspawany tylni błotnik, dzięki wiedzy którą pozyskałem od kolegi SRS, ubiłem 2,8 k w dół. Bardzo dziękuję
Jako ze autko potrzebne mi do pracy a nie do jazdy pod kościół to nie zmartwiłem się tym niedociągnięciem. Silnik działa klarownie- nie słychać nic turbinki, zapala i gasi się bardzo spokojnie-nie trzepie buda w ogóle przy gaszeniu.Inne galaxy chciały mi głowę urwać w momencie gaszenia,a ten bardzo kulturalny jest, zrywny aż do przesady. według opisów miał byc słaby a ten mnie bardzo zaskoczył. może ma chipka wsadzonego
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Trasa Łask-Opole- 40 % S8 , reszta krajowymi spalił 5,6 l/100 czyli 1,3 ćwiartki baku a jechałem 90-140 /h