Widzę, że mnie w takim razie też czeka demontaż klapek, bo prędzej czy później zaczną być u mnie słyszalne, a 2 tys zł to mi się nie uśmiecha bulić za coś co tyle warte nie jest. Na razie jeżdżę, ,,uszy mam w pogotowiu'' jakby co
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Zastanawia mnie tylko czy jedynym objawem padających klapek jest hałas, czy też np falowanie obrotów, albo problem z przyśpieszeniem??
Bump: A i jeszcze Aleksander1404 pisałeś że Twój Focus chodził jak muł do 3000 obrotów, u mnie od 2 tys auto zbiera więcej niż dobrze, może poza 5 biegiem. Ostatnio wymieniłem świece, bo miałem problemy z odpalaniem, auto jeździ tak samo, za to znikł chyba problem z rozruchem.
Mój focus za to ostatnio mało nie przyprawił mnie o zawał, jadę sobie, a tu kontrolka oleju mignęła, dojechałem do pracy olej jest, no to nic nie robię. 3 dni potem kontrolka zapala się na stałe w czasie jazdy, szybko na przystanek zgasiłem auto i assistance do mechanika. Okazało się na szczęście, że to czujnik ciśnienia oleju za 23 zł, przy okazji zmierzyli mi ciśnienie oleju i wszystko w porządku, 5 Atm na wolnych obrotach i zimnym silniku.