View Single Post
Stary 25-12-2015, 11:09   #139
wtomeks
Zablokowany

Imię: Tomek
Model: Scorpio;Ka
Silnik: 2.0/1.3
Rocznik: 1994/2001
Domyślnie Odp: Re: Odp: Re: Agresja na drodze i blokowanie pasa ruchu - wydzielona dyskusja

Cytat:
Napisał gorilla Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
nie kolego. w Polsce jest ruch prawostronny i masz obowiązek jazdy prawym pasem. sytuacja sie zmienia dopiero wtedy kiedy ruch gęstnieje.
Ale ja nie jadę cały czas lewym pasem... jak ja uwielbiam takich forumowym trolli. Pewnie też beret masz załozony i jedziesz autostradą robiąc tak
-139,5 km.h i patrzysz 90 % w lusterko ooooo patrzzz henia jedzie szybciej zajadę mu !!

Widzę że zbliżam się szybko to wyjezdzam na lewy i tyle.

W każdym kraju na świecie wiedzą jak się jedzie... tylko w Polsce daje własnie takich pacjentów.

Jakbym jechal 140 ?? to coś zmieni jak gość wyjeżdża 80 i nie ma zamiaru przyśpieszać....

Wogóle co Ty za bzdury opowiadasz, co ruch gęstnieje. Jak jedzie 1 auto prawym 100 km/h na całej autostradzie 50 km to nie mogę przejechać z lewej bo jest za mało gęsty ruch Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Idź człowieku na czat onetu pisać te bzdury
wtomeks jest offline   Odpowiedź z Cytatem