I mnie dopadła słabość świateł mijania. Na temat wypalonego odbłyśnika nie będę się wypowiadał. Oddałem do regeneracji i w ciągu 2 dni miałem je z powrotem. Kwestia telefonu i porozmawiania z Panem Hubertem. Całość zamyka się w kwocie 200 zł. Jeżeli ma na stanie zregenerowane (a ma moje) to jak tylko otrzyma wysłane odbłyśniki i są w stanie nadającym się do regeneracji natychmiast wysyła zregenerowane. Jakość wykonania bardzo dobra, lustro wygląda jak nowe. Po montażu pierwsza jazda i musi być banan na gębie. Różnica jest KOLOSALNA. Jak dotychczas jeździłem kiedy mogłem na drogowych tak dzisiaj nawet nie było potrzeby ich włączania. Zmieniła się zdecydowanie jasność i zasięg świateł. Dodatkowo rozświetlona jest okolica. Nikt mi nie błysnął że coś jest źle więc chyba światła nikogo nie oślepiały.
Dla porównania przedstawiam foto z rejestratora. Może nie za szczególne ale różnica widoczna dokładnie.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.