View Single Post
Stary 25-12-2015, 19:11   #676
Andrzej
Prawie Moderator...

Model: Tipo SW
Silnik: 1.4 T-JET
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Re: Co nas spotkało na trasie czyli nasze nagrania z CAR DVR

Cytat:
Napisał gorilla Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
50 - było? sadząc po skryzowaniu przejściu i już za ograniczenie do 70? ty walisz 95 na dodatek wczesniej jedziesz 80 + przed skrzyżowaniem przyspieszasz
Gdyby nie było prędkości na nagraniu to podejrzewam, że cytowany fragment w ogóle nie znalazłby się w Twoim poście... Widać jak na dłoni, że kolo z insigni wyjeżdża w lewo nie wiedząć w ogóle co jest z prawej - mazda z jego prawej jadąca prosto mu zasłaniała. Wniosek z tego taki, że komo z mazdy ocenił moją odległość i prekość dochodząc do wniosku, że zdąży przeskoczyć zanim nadjadę i tak zrobił. Kolo w insigni widząc, że mazda z prawej jedzie uznał, że droga z prawej wolna i też pojechał można powiedzieć w ciemno, co było dalej - widać na filmie ale tego nikt nie widzi - tylko prędkość...
Cytat:
Napisał gorilla Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
nie masz wrażenia, że sam te sytuacje prowokujesz i prosisz sie o bum?
nie, nie mam... mam za to wrażenie, że wielu kierowców ma problemy z poruszaniem się samochodem i znajomością przepisów (pomijam tu świadome przekraczanie prędkośći i wyprzedzanie na ciągłych).