Cytat:
|
co do filmiku - czy ten gość co ci wyjechał to miało być zajechanie? ten z tego tira tez był zapewne w niebo wzięty. wiesz jak hamuje cos takiego? a ten gosciu za tobą to pewnie uważał, że mu blokujesz pas.
a zupełnie serio to lekkie nadużywanie lewego pasa i trochę samobójcze wjechanie przed tira - chyba dał po sygnale?
|
Przed tira to bylo nie tyle samobojcze co jedna z mozliwosci ucieczki przed autami zblizajacymi sie zbyt szybko do mego bagaznika. TIR juz jechal na tyle wolno i mial tyle miejsca przed soba, ze moglem sobie na taka ucieczke pozwolic. CHoc tak - moglo go to wystraszyc i dlatego trabil.
Co do naduzywania lewego pasa to juz przesadzasz. Przeciez widac na filmie ze bede wyprzedzal kolejne auta, poza tym nie wiesz, moze przed chwila wyprzedzilem inne auto. Jade tam akurat 160 (vs 130 na prawym pasie) nie bede sie co chwile chowal. Akurat ja czesto jezdze prawym pasem jak jest miejsce, wiec tu nie mam wyrzutow sumienia.
Ten Fabia zwolnil mnie troche ale nie jestem na tyle malo tolerancyjny zeby sie za to zloscic. W kazdym razie nie zrobil tego w ostatniej chwili, co sie dosc czesto zdarza.