Temat: [S-MAX 2006-2015] Pomysły na mody zewnętrzne
View Single Post
Stary 28-12-2015, 22:42   #709
wilczak
ford::average

Imię: Łukasz
Model: S-max/Subaru
Silnik: 2.5T/3
Rocznik: 2009/2006
Domyślnie Odp: Pomysły na mody zewnętrzne

Cytat:
Napisał k0b3 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Fajnie wyszlo. Ja mam też czarny to na wiosne chyba sobie też takie zapodam.
Dzięki, efekt na czarnym fajny,

Cytat:
Napisał bialy023 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
zdejmowałeś lampy czy na aucie?
zdejmowałem, to chwila roboty ale chyba nie jest to ułatwienie, brat trzymał lampy ja masowałem,

Cytat:
Napisał PPiotrek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przebijałeś bąbelki?
Tak jak pisałem wcześniej nic nie poprawiałem, poczekam i zobaczę czy coś się z tym zadzieje

Cytat:
Napisał PPiotrek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wyszło Tobie GIT, mój efekt jest na stronie wcześniej.
Dzięki za miłe słowo, widziałem Twoje foty i też dobrze to wygląda tylko musisz dokończyć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ogólnie wygląda to dobrze dopóki nie przygląda się tej folii z bliska i pod światło, wtedy widać wszystkie babole, jakieś bąbelki, ślady po dociskaniu, odklejaniu, poprawianiu.
Chcę zobaczyć czy to się jakoś ułoży jeszcze. Jak po zimie będzie kiepsko wyglądało bądź gorzej to pojadę, żeby mi jakiś magik to zrobił jak należy bo efekt taki jak chciałem.
pozdr
wilczak jest offline   Odpowiedź z Cytatem