View Single Post
Stary 29-12-2015, 10:41   #141
Tharakun
ford::amateur

Imię: Karol
Model: Mondeo Mk4
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: Jakie macie terminy odbioru z salonu ?

Cytat:
Napisał antrobius Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czy może ktoś polecić SALON, w którym zaproponują dobry upust na mondeo MK5?
Dla kilku procent (to przecież mogą być nawet tysiące złotych) przejadę się po kraju. Tu u nas na północy znam salon w Gdańsku i Gdyni.
Mam zrobioną konfigurację (wielotygodniowe przemyślenia) i jestem gotowy złożyć zamówienie na 1,5 EcoBoost 160KM titanium.

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Pogadaj z Fordem w Starogardzie Gdańskim - Ford Gołębiewski.
Podaj 1 000zł albo dwa mniejszą cenę, że dostałeś w BIGu albo w euroCar i czy są w stanie to przebić. Podaj specyfikację auta i cenę - 2 000 tyś - z zasady się udaję.
Sam sprzedaję samochody więc wiem jak to działa . Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Do tego masz jeszcze Forda w Olsztynie. Zadzwoń poproś o ofertę informując, że masz cenę x ( odejmij 2 000.) ale generalnie wolisz od nich np. wujek z Olsztyna u nich kupował i czy zrobia lepsza ofertę. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Wracając do benzyny hmmm. Mam serdecznego kolegę w BIGu w Gdańsku u którego serwisujemy flotę służbową ( same Fordy) 1.0 Ecoboost i 1.6 Ecoboost i powiem tak auta mają rok a w serwisie były już wszystkie po kilka razy. Do tego spalanie... 1.0 średnio 8,5l 1.6 tak samo jak jeździsz grzecznie... Diesel - świetny silnik z Peugeota ale... ma mokry filtr cząstek stałych a co za tym idzie rozwiązanie powodujące czasem problemy jak się auta dobrze nie przeciągnie czasem po trasie..

Ostatnio edytowane przez Tharakun ; 29-12-2015 o 10:48
Tharakun jest offline   Odpowiedź z Cytatem