View Single Post
Stary 29-12-2015, 22:59   #39
olek_grom
ford::beginner

Imię: Piotr
Model: Mondeo MK4 kombi
Silnik: 2.5T
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Mondeo MK4 2,5 kombi

Cytat:
Napisał ccLot Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czy jest na blachach niemieckich czy szwajcarskich to cła nie będzie. Warunek w przypadku Szwajcarii trzeba załatwić EUR-1 - dokument potwierdzający, że autko było wyprodukowane na terenie UE. Ewentualnie oświadczenie sprzedającego w przypadku osoby prywatnej.
Wracając jeszcze do tego (http://otomoto.pl/oferta/ford-mondeo...tml#38a51c5c41) auta to Pan mi odpisał tak: "A jeśli chodzi o dokument EUR-1 - to jest dokument pochodzenia towaru Europejskiego , a raczej taki dokument nie jest potrzebny jeśli towar jest pochodzenia Europejskiego i towar jest zwolniony
Płacimy jako podatnicy ( importerzy )podatek VAt co jest potwierdzone odprawą celną i dowodem wpłaty który już Panu prędzej przesłałem w @"

Już nie wiem co jest potrzebne :/

Cytat:
Napisał ccLot Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Maska przy lampach nierówno spasowana, przy lewej lampie jest większa szczelina niż przy prawej. Przynajmniej tak wygląda na zdjęciach od przodu.
Jutro ma mi wysłać więcej informacji, więc będę mądrzejszy (albo i nie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )
Faktycznie mi ta szczelina też się rzuciła w oczy.
olek_grom jest offline   Odpowiedź z Cytatem