Temat: [Mondeo 2014- ] Modyfikacje, konfiguracje co można ?
View Single Post
Stary 31-12-2015, 16:35   #262
Touch'n'go
ford::average

Model: Fiesta VII
Silnik: 1.0 100KM EcoBoost
Rocznik: 2018
Domyślnie

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tyle, że jak zrezygnujesz z fabrycznej kamery cofania, to możesz się "nie załapać" na fabryczną wiązkę pozwalającą łatwo i przyjemnie podłączyć kamerę chińską... A wtedy wymagana jest już grubsza "rzeźba" drutami aby kamerkę podłączyć... Najprościej jest rezygnować z wyższej mocy 2.0TDCi lub 2.0EB - to się da załatwić bezboleśnie.
@tedi_k , rzeźba mi nie strasznaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mam na koncie parę ingerencji w wiązki i w buszowanie pod tapicerką, nigdy jednak nie wnikałem w soft samochodowy. Jeśli mówisz o dodaniu do wiązki gniazda chinch lub innego wyprowadzenia na wejście sygnału video i puszczenia kabla do klapy bagażnika to lubię takie gmeranie, byle software to umożliwiło, to będzie git. W ostateczności jeśli ingerencja w wiązki będzie odstraszająca to sygnał video puszczę do nawigacji na szybę z wejściem AV (NavRoad).
Touch'n'go jest offline   Odpowiedź z Cytatem