Temat: [Mondeo 2014- ] Modyfikacje, konfiguracje co można ?
View Single Post
Stary 31-12-2015, 17:30   #263
sashxxx
ford::beginner

Model: 1.mondeo mk4 2. F10 535d
Silnik: TDCI
Rocznik: 2007,2011
Domyślnie Odp: Modyfikacje, konfiguracje co można ?

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No widzisz... Teraz lepiej. Ale pokazałeś to dopiero "wywołany do tablicy"Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A masz pretensje, że my tu "nie pomagamy"...
To jeszcze zademonstruj proszę, że reset przebiegu też potrafisz zrobić VBFem. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mówisz i maszGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Skoro mnie wywołujesz do tablicy to proszę bardzoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tylko żebym Cie jeszcze nie zawstydziłGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. no ale skoro odpowiadam przy całej klasie to może powinienem oficjalnie podać do wiadomościGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Co Ty na to?
Filmik specialnie dla Tedi_k

https://www.youtube.com/watch?v=pxp4HfzYyiQ
Przepraszam że wczoraj nie dałem rady odpowiedzieć,ale no wiesz jak działa butelka whisky Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a i zapomniałem
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CAŁEGO FORUM i UDANEJ ZABAWY!!!Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez sashxxx ; 31-12-2015 o 17:41
sashxxx jest offline   Odpowiedź z Cytatem