Cytat:
No widzisz... Teraz lepiej. Ale pokazałeś to dopiero "wywołany do tablicy" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A masz pretensje, że my tu "nie pomagamy"...
To jeszcze zademonstruj proszę, że reset przebiegu też potrafisz zrobić VBFem. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Mówisz i masz
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Skoro mnie wywołujesz do tablicy to proszę bardzo
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tylko żebym Cie jeszcze nie zawstydził
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. no ale skoro odpowiadam przy całej klasie to może powinienem oficjalnie podać do wiadomości
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Co Ty na to?
Filmik specialnie dla Tedi_k
https://www.youtube.com/watch?v=pxp4HfzYyiQ
Przepraszam że wczoraj nie dałem rady odpowiedzieć,ale no wiesz jak działa butelka whisky
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a i zapomniałem
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CAŁEGO FORUM i UDANEJ ZABAWY!!!
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.