Cytat:
@ tedi_k
, rzeźba mi nie straszna Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mam na koncie parę ingerencji w wiązki i w buszowanie pod tapicerką, nigdy jednak nie wnikałem w soft samochodowy. Jeśli mówisz o dodaniu do wiązki gniazda chinch lub innego wyprowadzenia na wejście sygnału video i puszczenia kabla do klapy bagażnika to lubię takie gmeranie, byle software to umożliwiło, to będzie git. W ostateczności jeśli ingerencja w wiązki będzie odstraszająca to sygnał video puszczę do nawigacji na szybę z wejściem AV (NavRoad).
|
Problem jest w tym, ze w nowych Mondkach nie ma gniazda chinch AV a wyprowadzenie sygnału z SYNC do podłączenia orgnialnej kamery jest na takim mocno nietypowym złączu (mówię o tym złączu z tyłu SYNC, mozna je zobaczyć na paru filmikach na YT o demontażu samego SYNCa).
Wiec jeśli samochód nie będzie miał orginalnej wiązki z SYNC w kierunku bagażnika i będzie nowy (czytaj: nie będzie miał AV) to będzie pewne wyzwanie żeby się gdzieś po SYNC'a sensownie podpiąć.
Ponieważ do
@
Rothmans
a dotarła już przesyłka z za wielkiej wody zawierająca kamerę cofania i listwę z Fusiona więc zaraz po nowym roku bedziemy walczyć w tym temacie. Bedziemy raportować :-)
Najlepszego!