Witam wszystkich.
Mam prośbe do wszystkich użytkowników mondka mk3 po II lifcie (2006rok) bez różnicy na pojemność, nadwozie i rodzaj paliwa. Zależy mi aby auto miało na wyposazeniu:
- regulację oświelenia wskaźników i ręczną regulację wysokości świateł na przełączniku od świateł
- halogeny przód i tył
- reflektory zwykłe ( nie ksenony)
proszę o fotki tej wtyczki co podłącza się do przełącznika świateł, tak aby widoczne byly kolory tych kabelków w pinach wtyczki, najlepiej obustronnie.
Mam w moim mondku 2006 r światła skandynawskie tzn. zapalaja mi sie światła mijania juz na pozycji "0", kupilem drugi przełącznik z AUTO i po wymianie jest calkiem bigos.
A mianowicie teraz juz mi na "0" juz sie nie zapalaja mijania, ale na postojowkach pala sie mijania i tu moge tylko załączyc "Długie światła", bo na pozycji mijania i Auto , tez sie świeca mijania ale nie mozna włączyć "długich", a jesli nie mam w stacyjce kluczyka ,po ustawienia pokretla w pozycje AUTO , zapalaja sie mi wszystkie kontrolki tak jak z kluczykiem w stacyjce na 3 położeniu.
MASAKRA!
Chcialbym spróbowac zmienic w tej kostce kabelki tak aby bylo ok, na jexnym czy drugim włączniku.
moj meil to
aleksander.25@wp.pl
podaje gdyby na forum nie udało sie wrzucic. fotek.
A jeszcze jedno ,prosze dołączyc do fotek dopisek czy to auto z przełacznikiem AUTO czy bez.
Wszystkim z góry dziękuję!
POMYŚLNOŚCI W NOWYM ROKU!