Cytat:
Zobaczymy jak będzie dalej ... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. lipa trochę że w 4 letnim aucie trzeba już świece wymieniać .... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Polecacie jakiegoś dobrego fachowca na śląsku , który wymieni świece szybko i bezproblemowo ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Liczy się przebieg auta, a nie jego rok produkcji
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. do tego zależy jeszcze czy te km są zrobione głównie w trasie, czy mieście...
Mój jest z 2010/10 i mam 210 tyś przejechane.. Już musiałem wyciąć dpf-a (przy 200 tyś), a jak go kupiłem przy przebiegu 170 tyś to wszystko chodziło super.. Teraz jest u mechanika i dzisiaj się okaże co dalej... tak na prawdę ostra zima weryfikuje najlepiej stan naszego diesla
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.