Odp: 1.4TDCI zakup części po wypadku
Kup ANGOLA w całości. Spisz umowę na sergieja jutrzenkę. wyciągnij/wytnij co potrzebujesz i masz problem z głowy.
Nie wiem jak w tych samochodach ale w nowszych jest niezła jazda z ustawieniem drzwi jeżeli nie chcesz ciąć elementów ustalających pozycję (przed wycięciem masz pole manewru jakieś 2 mm więc bez odpowiedniej ramy do naciągania będzie trudno to zrobić).
Jeżeli masz bardzo dobrego znajomego co składa tak walnięte samochody to może się opłaca i uda wyjść na zero.
Jeżeli jesteś z warszawy jest gościu co prowadzi szrot forda w starej miłosnej (przy cmentarzu na górce). Facet zna te samochody na pamięć i prawdopodobnie będzie miał wszystkie części od ręki. Dla mnie kupowanie czegoś takiego na allegro mija się z celem. Jak chcesz to zrobić tak jak trzeba musisz jechać by obejrzeć to co chcesz kupić. Później się może się okazać, że zdjęcia były robione przed oraniem po ziemi (całe porysowane). A w idealnych warunkach sam zdejmujesz elementy z pojazdu.
Nie wierzę, że podłużnice nie dostały. Zostały ściągnięte do środka i pewnie lekko do dołu poszły. Dobrze się popatrz czy przypadkiem nie masz przy ścianie grodziowej delikatnej fałdki. Popatrz również na mocowanie skrzyni biegów. Przy takich uderzeniach lubi pęknąć skrzynia. Widziałem mniej uszkodzone samochody gdzie było to popękane.
Masz zerwane poduszki silnika? Popatrz na dolną poduszkę czy nie jest lekko wygięta i nie masz pofałdowanej blaszki.
Chłodnica na czym się zatrzymała na katalizatorze, czy na turbinie?
|