View Single Post
Stary 04-01-2016, 21:21   #304
B75
ford::beginner

Imię: Bogusław
Model: S-Max
Silnik: 2,0 TDCI 180 KM
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: 3 rząd siedzeń, czy jest możliwość zamontowania?

Cytat:
Napisał bukox Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzięki za odpowiedzi. Ale pytałem też czy wszystkie s-maksy (także przedliftowe) mają możliwość zamontowania 3-rzędu foteli (czy są fabryczne otwory na fotele, pasy itd.) i czy są jeszcze jakieś niedogodności oprócz tych, które opisałem.
Cześć. Jestem świeżo po montażu 3 rzędu. Przeczytaj wątek http://forum.fordclubpolska.org/showthread.php?t=195904 . Tam jest wszystko opisane krok po kroku. Możliwość montażu siedzeń - z tego co szukałem na forum - jest w każdym S-maxie. Co do homologacji - sam jeszcze nie wiem jak to będzie wyglądać. Na pewno trzeba pojechać do stacji diagnostycznej o odpowiednich uprawnieniach i wykonać rozszerzony przegląd techniczny. I tu pewnie mogą pojawić się zagadki. Jak jesienią rozmawiałem z diagnostą powiedział, że muszą być zamontowane oryginalne siedzenia, pasy itp. Za jakiś czas wybiorę się i wtedy zobaczymy czy będzie coś jeszcze wymyślał, czy wystawi odpowiedni kwit. Potem pozostaje jedynie wydział komunikacji.
B75 jest offline   Odpowiedź z Cytatem