Oberwana jest górna lewa łapa silnika, przez co silnik jest lekko przechylony.
Chłodnica zatrzymała się na kolektorze.
Podłużnica nie dostała (prawdopodobnie) dlatego, że belka złamała się na winklu..
(Poniżej fotki)
Fakt, ze kolega ma ten samochód z polskiego salonu forda, oraz to, że dałem za niego 2000zł trochę poprawia mi samopoczucie..
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Niestety do Warszawy mam 400km, obdzwoniłem wszystkie szroty w okolicy, nie skompletuje części na miejscu, dlatego zostaje mi allegro. Póki co mam juz kompletny nowy pas przedni z chłodnicą wody i klimą, belkę, wiatrak(700zł) Przedni zderzak pod kolor w super stanie (550zł), drzwi kompletne przód i tył, również w kolorze J4.(250+290zł)
Mam spawarkę do plastiku, więc tylny zderzak sam połatam.. uchwyty lamp przednich również.
Szału nie ma, ale całkowitej tragedii również
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dam znać jak dowiem się więcej i samochód wjedzie na kanał..
Bump: A propo, w którym miejscu są czujniki uderzeniowe, dziwi mnie to, że poduszki nie wystrzeliły. A sprawdzałem, są na swoim miejscu..