Cytat:
|
Tjaaa, zapraszam na oględziny mojego lakieru po pół roku od wybulenia ponad dwóch klocków na to g***o. Rysek jest od jasnej cholery, wcale się łatwiej nie myje a świeci się jak każdy inny po myciu. Marketingowa ściema i oszukiwanie naiwnych. Każdemu będę to odradzał.
|
To zapraszam do oględzin lakieru mojego golfa, który w lutym będzie miał dwa lata
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . Wygląda lepiej niż po wyjeździe z salonu. Wiem jednak, że ja mam bzika na punkcie detailingu i mycie pianą, a potem na 2 wiadra uskuteczniam co tydzień
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . Odświeżałem też w międzyczasie lakier (kochem antiholgramem i menzerną 2500)
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. .
Podsumowując. Jak człowieka kręci car detailing, to spokojnie da się utrzymać auto w stanie salonowym. Rozumiem jednak takich co mają inne pasje niż pucowanie blach
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.