Luttek,
Niech Ci nie będzie przykro, nic się nie stało
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzięki wszystkim, którzy opisali mi jak powinno działać grzanie tylko po tej pierwszej mojej wiadomości zamieściłem kolejne z min pytaniem gdzie zajrzeć aby może coś poprawić/naprawić.
Nie wiem jakim cudem ale przeoczyłem Twoją pierwsza odpowiedź a w niej było sporo cennych informacji.
Jak sprawdzić czy mam dwa pola grzejne? Nie mam takiej wiedzy nt szyb dlatego też założyłem ten temat. Wydawało mi się że jasno opisałem swoją dolegliwość ale dla lepszego zrozumienia załączę fotkę o co mi chodzi. Nie wiedziałem że szybę można kupić zamienną. Z Twojej wypowiedzi wynika że aby zacząć jakiś temat to trzeba już wiedzieć o nim wszystko? Jak miałeś wątpliwości w zrozumieniu to przecież mogłeś napisać abym sprecyzował?
Na rysunku czerwone linie pokazują pasy, które jako pierwsze odmarzają a strzałki niebieskie, w którym kierunku postępuje rozmarzanie.
Przypomina to to o czym pisałeś na początku z Twoja starą szybą.
Widać nie dolega to tylko zamiennikom ale tez i fabrycznym szybom, Jak pisałem ostatnio - myślałem że jest możliwość naprawienia tego przy taśmie zasilającej szybę jak w FF2 ale wolałem najpierw zasięgnąć tutaj informację zanim bym rozgrzebał podszybie itd.