Cytat:
|
kupil auto i nawet nie wie w co jest wyposazone
|
Ja nie wchodziłem pod auto tylko przykucnąłem z przodu i wszystko pieknie widać nawet jak są otwarte
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ja wiedziałem , że mam Kysor ale wpisywałem w googlach i wyświetlało coś po rusku , szwabsku i anglikańsku więc odpuściłem. I właśnie dziś się dowiedziałem co to
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Auto nie jest dla mnie priorytetem , dbam ale bez przesady , abym jeździł ciągle z kompem lub siedział dniami i nocami w garażu ( którego nie mam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )
Ważne , że moja żona wie co to spalony
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Albo podwójna w siatkówce
I niewiele brakło bym synowi dał na imie Ford ( po pijaku )
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
|
No jest jest:
Z zaluzjami chlodnicy Kysor
|
Jest ale nie przyciągało to mojej uwagi na tyle abym nie mógł spać po nocach