Temat: [S-MAX 2015- ] Wady wieku dziecięcego
View Single Post
Stary 11-01-2016, 18:53   #28
gmlodecki
ford::beginner

Imię: Grzegorz
Model: S-Max Titanium
Silnik: 2,0 TDCI 180 hbp PowerShift
Rocznik: listopad 2015
Domyślnie Odp: Wady wieku dziecięcego

Witam Panowie , oprócz takiego bajeru jak automatyczne zamykanie drzwi ( który podobno jest nie do ustawienia ) to strasznie mnie denerwuje to ,że nie mogę zamontować haka holowniczego ( w warsztacie u przysłowiowego Heńka a i w ASO też nie ) ponieważ go nie ma . Tzn jeszcze nie jest zaprojektowany , nie wyprodukowany i nie przetestowany Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . Problem dotyczy S-maxa z kołem zapasowym pod autem . No i jeszcze jedno Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. , posiadam oryginalne belki dachowe mocowane do takich dziurek po otwarciu drzwi i wszystko jest fajnie ale mój box dachowy ma 2 metry długości czyli od tylnej belki wisi w powietrzu prawie metr Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Lipa

Bump: Zapomniałem dodać ,że nie ma opcji wyłączenia napięcia w gnieździe zapalniczki tzn wyłącza się ale po 75-u minutach . Jednym się to podoba innym nie . Mi nie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
gmlodecki jest offline   Odpowiedź z Cytatem