Temat: [S-MAX 2015- ] Wady wieku dziecięcego
View Single Post
Stary 11-01-2016, 20:42   #37
gmlodecki
ford::beginner

Imię: Grzegorz
Model: S-Max Titanium
Silnik: 2,0 TDCI 180 hbp PowerShift
Rocznik: listopad 2015
Domyślnie Odp: Wady wieku dziecięcego

Cytat:
Napisał Khonamesta Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Też się trochę tym bawiłem ale po dwóch kontrach przez komputer od razu pojawiło się pikanie, że kierowca zmęczony Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. aystent parkowanina - test -> 2 razy jeden dla zabawy jeden żeby znajomym pokazać, że samochód sam jeździ i na tym przygoda zakończona Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Uwierz mi, że przy takiej pogodzie totalnie bezużyteczny gadżet- kamera cała zachlapana obraz totalnie nieczytelny- a nie chce mi się wierzyć, że przed zaparkowaniem czy trudnym manewrem wyjdziesz z auta i przetrzesz kamerę- czujniki w zupełności wystarczają

Bump:

Jaki masz boks - bo ja za tydzień ruszam na ferie , belki czekają na założenie - ale fakt relingi dawały możliwość przynajmniej małej regulacji a tu dupa... dwa punkty i nic więcej.
Uszczelki jakoś strasznie się nie odkształcają po montażu ??

Bump: Aaaaaa i mam chyba pierwszą usterkę nie działa w pełni podgrzewanie tylnej szyby - serwis już zaprasza Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - jak na fotkach
http://zapodaj.net/b9e64e0f8f464.jpg.html
http://zapodaj.net/31dd45b97e0a0.jpg.html

Ponadto z zauważonych podczas mrozów:
- gdy temperatura spada poniżej zera - za każdym razem komunikat: sprawdź oświetlenie adaptacyjne- nie działa w automacie - dopiero po porządnym rozgrzaniu
- skrapla się para wodna w kloszach lamp przednich i tylnych - fakt , że samochód stoi cały czas na dworze ale........

Witaj ,mój box to Mont Blank chyba 540 a szybą się nie przejmuj . Wszystko jest z nią ok . Grzeje co ma grzać a na górze to są ścieżki antenowe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
gmlodecki jest offline   Odpowiedź z Cytatem