Temat: [S-MAX 2015- ] Wady wieku dziecięcego
View Single Post
Stary 15-01-2016, 18:58   #68
gmlodecki
ford::beginner

Imię: Grzegorz
Model: S-Max Titanium
Silnik: 2,0 TDCI 180 hbp PowerShift
Rocznik: listopad 2015
Domyślnie Odp: Wady wieku dziecięcego

To może ja też z innej beczki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jeżdżę agresywnie i mam spalanie np.12l/100 km a na wyświetlaczu pokazane ,że do końca paliwa zrobię 100 km na tej ilości paliwa , którą mam w baku. I ok Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale pojechałem na stację ,zatankowałem do pełna , wykasowałem do zera obydwa komputery pokładowe i zaczynam piźdz......czą jazdę (czyli jak tata Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) Spalanie pokazuje 6,5l/100km a licznik ilości kilometrów do końca na paliwie w baku pokazuje 450 km . Czyli tak jakby cały czas liczył w/g starego spalania czyli 12l/100km . Czy to normalne ? A jeśli nie to czy można wykasować zasięg na paliwie do zera ? Dzięki .
gmlodecki jest offline   Odpowiedź z Cytatem