Cytat:
|
Panowie przepraszam ze się wtrącę do dyskusji ale cos mi tu nie pasuje
Mi się wydaje ze Ci, co maja motylki przy tylnych lampach są to lampy z wymiennymi żarówkami.
A ci co maja lampy na śruby i jest do nich tak jak piszecie ciężki dostęp są to lampy Ledowe tam nie ma żarówek tylko wymienia się cala lampę
I to by się pokrywało z tym co kolega Kleryk przytoczył z instrukcji
|
Polift (mój 2012):
1. Tylna lampa boczna:
a) instrukcja: pozycyjne led, stop led, w tabelce kierunek PY21W (pomarańczowa), w opisie: jedź do serwisu (pewnie żeby wymienić całą lampę, koszt z tysiaka, a na allegro chodzą po 250 zł).
b) real: pozycyjne led, stop nie wiem, kierunek nie wiem, widzę żarówkę przez klosz ale załamanie światła powoduje że nie widzę kształtu jej bańki, dowiem się jak Kolega M. pomoże mi wyjąć lampę.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
2. Tylna lampa w klapie bagażnika (wyjęcie łatwe po odkręceniu 3 motylków):
a) instrukcja: pozycyjne led, cofania P21W (biała, biały klosz), p.mgielne P21W (biała, czerwony klosz).
b) real: pozycyjne led, cofania W16W (trzonek typu w2,1x9,5d), p.mgielne H21W (trzonek BAY9s).
Dziękuję za uwagę.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.