Temat: [Focus 2011-2014] Rozładowany akumulator po 5 tygodniach
View Single Post
Stary 18-01-2016, 20:08   #19
Grzala
ford::amateur

Imię: Patryk
Model: C-Max II
Silnik: 1.6 TDCI 115km 85KW
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Rozładowany akumulator po 5 tygodniach

Cytat:
Napisał karpikpl Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
cześć,
mam taki problem. Mój focus mk3 jest martwy.
Nie ma do niego kluczyka, jest pilot. Auto jest tak rozładowane, że nie można go otworzyć.
Domyślam się Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. że trzeba naładować akumulator - ale jak się do niego dostać?

dzięki za pomoc
Witam Was serdecznie forumowicze.
Jest to moj pierwszy post na forum dlatego uszanowanko dla wszystkich Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Niestety w dalszym ciagu nie padla odpowiedz na pytanie zalozyciela tematu jak dostac sie do auta badz pod maske jak niemamy pradu ?
Sam jestem ciekaw, bo doskonale wiem ze auta z tradycyjnego kluczyka schowanego w pilocie otworzyc sie nie da ( przynajmniej mojego ).
Mam dziwna przypadlosc w moim aucie, ze raz na miesiac auta otworzyc nie moge i proba z wlozeniem kluczyka do zamka zakonczyla sie fiaskiem. Dzwi sie nie otworza mechanicznie, czy tojest normalne? Dodam ze na moja przypadlosc pomaga nacisniecie guzika od klapy bagaznika i wtedy auto zareaguje na sygnal z pilota. Auto lapie jakas zawieche a guzik klapy wybudza je do noralnego stanu. Slyszeliscie cos o takim przypadku?
Oczywiscie zanim do tego doszedlem ze guzik klapy pozwoli miotworzyc auto z pilota to stalem kilka razy jak osiol pod swoim autem i kombinowalem.
Grzala jest offline   Odpowiedź z Cytatem