Temat: [S-MAX 2006-2015] Lampa tył - wymiana
View Single Post
Stary 18-01-2016, 20:20   #15
Marcin112
ford::advanced

Imię: Marcin
Model: Ford S-Max
Silnik: 1 6 ecoboost 160
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: lampa tył - wymiana

Cytat:
Napisał arekmiz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Polift (mój 2012):

1. Tylna lampa boczna:

a) instrukcja: pozycyjne led, stop led, w tabelce kierunek PY21W (pomarańczowa), w opisie: jedź do serwisu (pewnie żeby wymienić całą lampę, koszt z tysiaka, a na allegro chodzą po 250 zł).

b) real: pozycyjne led, stop nie wiem, kierunek nie wiem, widzę żarówkę przez klosz ale załamanie światła powoduje że nie widzę kształtu jej bańki, dowiem się jak Kolega M. pomoże mi wyjąć lampę. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

2. Tylna lampa w klapie bagażnika (wyjęcie łatwe po odkręceniu 3 motylków):

a) instrukcja: pozycyjne led, cofania P21W (biała, biały klosz), p.mgielne P21W (biała, czerwony klosz).

b) real: pozycyjne led, cofania W16W (trzonek typu w2,1x9,5d), p.mgielne H21W (trzonek BAY9s).

Dziękuję za uwagę. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak wygląda tylna lampa o której rozmawiamy .
Jest tam co prawda jedna gumowa zaślepka i pytanie czy tam jest żarówka, nie pamiętam teraz ale chyba tam do tej gumy jest dojście z bagażnika.
Nic nie będziemy gdybać jak i tak będziesz szarpał się ze swoja, porób fotki i daj znać co i jak
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg 301271169_3_1000x700_lampa-tylna-lewa-led-s-max-lift-osobowe.jpg (37.5 KB, 202 wyświetleń)
Marcin112 jest offline   Odpowiedź z Cytatem