Temat: [Focus 2004-2008] Programowanie immo PATS
View Single Post
Stary 19-01-2016, 06:13   #55
Tarmas
ford::advanced

Imię: Maciek
Model: Kuga MK2 FL / Fiesta MK7
Silnik: 2.0 TDCi 180 KM / 1.25 Pb 82 KM
Rocznik: 2017 / 2011
Domyślnie Odp: Programowanie immo PATS

Cytat:
Napisał technikibart Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Posiadam windows 10 ale tu może trzeba dać prawa administratora aplikacji... A i jak z tą licencją żebym mógł skorzystać z tej funkcji?
Przewaliłem się przez tryb administracyjny, tryby kompatybilności z poprzednimi wersjami i nic. Ruszył mi dopiero po usunięciu klucza z licencją z rejestru. Tematu więcej nie drążyłem, bo i tak zrobiłem wcześniej to co miałem zrobić przed upgradem do Windows 10.

Być może to już jest poprawione, albo w Forscanie, albo w Windowsie, ale dopóki nie sprawdzisz, nie będziesz wiedzial.

Cytat:
Napisał stiepek
Instrukcji z opisem nie podawajcie na forum ze względu na bezpieczeństwo. Złodzieje nie śpią
Instrukcja jest ogólnodostępna. A złodziej musiałby mieć do dyspozycji czas, komputer z dostępem do internetu, ELM-a i przynajmniej dwa czyste kluczyki. Musiałby być bardzo napalony na nasz samochód, żeby się tego podejmować Forscanem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tarmas jest offline   Odpowiedź z Cytatem