Cytat:
Witam Was serdecznie forumowicze.
Jest to moj pierwszy post na forum dlatego uszanowanko dla wszystkich Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Niestety w dalszym ciagu nie padla odpowiedz na pytanie zalozyciela tematu jak dostac sie do auta badz pod maske jak niemamy pradu ?
Sam jestem ciekaw, bo doskonale wiem ze auta z tradycyjnego kluczyka schowanego w pilocie otworzyc sie nie da ( przynajmniej mojego ).
Mam dziwna przypadlosc w moim aucie, ze raz na miesiac auta otworzyc nie moge i proba z wlozeniem kluczyka do zamka zakonczyla sie fiaskiem. Dzwi sie nie otworza mechanicznie, czy tojest normalne? Dodam ze na moja przypadlosc pomaga nacisniecie guzika od klapy bagaznika i wtedy auto zareaguje na sygnal z pilota. Auto lapie jakas zawieche a guzik klapy wybudza je do noralnego stanu. Slyszeliscie cos o takim przypadku?
Oczywiscie zanim do tego doszedlem ze guzik klapy pozwoli miotworzyc auto z pilota to stalem kilka razy jak osiol pod swoim autem i kombinowalem.
|
Każde takie wejście do auta bez użycia kluczyka lub pilota to nic innego jak włamanie.
Jak nic nie reaguje pozostaje laweta i serwis - ostatecznie można też wybić szybę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.