Temat: [Mondeo 2007-2014] Wymiana akumulatora
View Single Post
Stary 20-01-2016, 22:23   #318
Radi73
ford::average

Imię: Radosław
Model: FORD Mondeo Mk4 Titanium
Silnik: 2.0 TDCi (140 KM)
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Wymiana akumulatora

Dziś zamontowałem sobie sam i akumulator hula na razie jak się patrzy, zapalał od dotyku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Co prawda w ciągu dnia tylko -3 stopnie, zobaczymy jutro z rana jak Sznajder Silver Premium 85Ah/800A da sobie radę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

AUTO-ODPOWIEDŹ 1: Ranek 21.01.2016 był tylko na -4, więc żaden wielki mróz, ale tak czy siak odpala na dotyk Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

AUTO-ODPOWIEDŹ 2: Dziś 22.01.2016 przeszedł prawdziwy test -20 stopni pojawiło się ponownie i to silnik nie chciał zaskoczyć od razu, ale kręcił pięknie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Polecam z czystym sumieniem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

P.S. Po raz drugi sięgam po tą ,,naszą" markę i jestem mega zadowolony. Pierwszy raz w Mk3 Ghia troszkę o innych parametrach, bo i inny silnik TDDi, ale spisywał się bez zarzutów (myślę, że nowemu właścicielowi służy do dziś). Teraz mam taką samą nadzieję w obecnym Mk4 i jak na razie energii do pracy mu nie brakuje! Mój faworyt:

Ostatnio edytowane przez Radi73 ; 25-07-2016 o 19:12
Radi73 jest offline   Odpowiedź z Cytatem