Odp: Wady wieku dziecięcego.
Jedynie lekkie modyfikacje w konfiguracji (np. lepsze audio). Nawet tego ciężkiego w utrzymaniu koloru panther black bym nie zmieniał.
Pzdr.[/QUOTE]
witam kolege z tym samym kolorem . jest ok a brudza sie wszystkie . To jest moje 3 mondeo mk4 przed i po lifcie i teraz to wiec ja byc moze wiecej oczekiwalbym od auta tym bardziej ze poprzeczka po mk4 lift zostala wysoko podniesiona . Najgorsze wg mnie oczywiscie w tym aucie to fotele malo wygodne miekkie regulacja , wspomaganie kierownicy zbyt duze brak czucia kol drogi, nawiew w trybie auto to juz znamy beznadzieja. do mniejszych wad usmialem a raczej buchnalem smiechem jak zobaczylem pogniecione pokretła ( w aucie nie siedzialem wczesniej w sumie kupione w ciemno ) niby dizajn ale chyba ktos byl pijany mogły byc ladnijesze okragle jak w mk4 moze wieksze bardziej eleganckie no ale musialoby inaczej .
Wg mnie tez lepiej przy duzych predkosciach bylo czuc poliftowe mk4 niz mk5 ale to jak pisze moje odczucia .
czy bym kupil ? nie wiem bo nie traktuje auta jako czlonka rodziny ma jezdzic ma byc niemeczący jest ogolnie fajne i tyle jak bedzie mk6 to z pewnoscia juz nim sie przejade przed zakupem.
dzis ;przjechalem prawie 200km i spalenie w takich warunkach bez szalenstw wyszlo 5,8 wiec tu jest dobrze jak ma malo spalic
pozdro.
|