Temat: [Focus 1998-2004] ciężko odpala przy mrozie TDDI 90KM
View Single Post
Stary 23-01-2016, 19:43   #87
richmond
ford::beginner

Imię: Ryszard
Model: Mondeo MK3
Silnik: CDTi
Rocznik: 2001
Domyślnie Odp: ciężko odpala przy mrozie TDDI 90KM

NIE CYTUJEMY CAŁYCH POSTÓW

no i właśnie w tym problem, ze był tutaj silnik wymieniany a ja tym autem nie jezdze i kobieta mowila ze jest ok ;D dopiero jak wsiadłem stwierdziłem ze długo kreci i muli... moze faktycznie z tym rozrzadem tez problem jest... przy tych ostatnich mrozach to było różnie raz kręcił jak głupi i typowo jakby paliwa nie dostawał. a innym razem krecił i krecił i się dusił ze prawie odpala a nie chciał...
jak oddam do jakiegos speca co mi pompe zrobi 1000zł i moze wtryski i jeszcze cos wymysli i wyjdzie z 2000 albo lepiej to mi szkoda Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
i tak mysle nad zmiana tylko z drugiej strony nie chce komus padaki sprzedac co nie bedzie odpalac ...

aktualnie mi odpala Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jeszcze planuje wymienić aku bo jeden spec stwierdził, ze pod obciążeniem napięcie spada poniżej 7V
tylko znowu bede musiał regulator zrobić bo ładowanie jest między 13.5 a 15.5 :/ nie chce nowego aku ugotować

Ostatnio edytowane przez SRS ; 29-02-2016 o 19:23 Powód: CYTOWANIE
richmond jest offline   Odpowiedź z Cytatem