View Single Post
Stary 23-01-2016, 23:20   #28
kabar3
ford::average

Imię: Bartek
Model: Focus II; Mondeo V
Silnik: Duratec 2.0; Ecoboost 2.0
Rocznik: 2004; 2017
Domyślnie Odp: Czy warto zmienić fotele? Jaki modeli foteli wybrać?

Cytat:
Napisał leszek.b Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No właśnie, w takim razie fotek kabar nie rób, myślałem że faktycznie wrzuciłeś fotele od MK3.

Choć kontakt przy ewentualnym montażu podgrzewanych foteli może się przydać.

Półskórzane czyli zapewne takie jak wrzuciłem w pierwszym poście jeśli możesz napisz mi na priv chociaż ile za nie dałeś, bo cały czas się bije z myślami czy te ceny są wysokie dla mnie czy to normalka.
sorry za wprowadzenie w blad z tym mk3, brainfart. tak, po chwili zastanowienia mam takie same jak wrzuciles w pierwszym poscie. polecam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. dokladnie nie pamietam juz ceny, ale dalem calkiem sporo. zaczelo sie chyba od 1000zl, ale skocznylo sie na troche mniejszej kwocie + dolozylem przepustnice od durateca 2.3, ktora kiedys wyrwalem po taniosci. nie zaluje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

nie bralem skorzanych wykonczen drzwi, po pierwsze kolo ich nie sprzedawal, a po drugie moje pasowaly kolorystycznie do foteli.

tak jak pisze @hellrazor - skorzana kierownica to stosunkowo niewielki wydatek a roznica jest ogromna - sam dokladalem. kolega mayak odpalil mi tempomat. jesli masz wiazki do grzania foteli to jest szansa ze masz tez wiazki do tempomatu

co do tego grzania foteli to faktycznie nie ma tam w tym nic specjalnego, ale mnie grzaly na poczatku jak popadnie - raz tak, raz nie i w ogole mialem dziwne wyniki napiec na kostkach od wlacznikow. okazalo sie, ze bolce w kostce pod fotelem sa bardzo podatne na wyginanie i drgania powodowaly ze nie stykaly. podgialem delikatnie tak zeby lepiej przylegaly i wszystko bangla

Ostatnio edytowane przez kabar3 ; 23-01-2016 o 23:25
kabar3 jest offline   Odpowiedź z Cytatem