View Single Post
Stary 24-01-2016, 20:17   #29
leszek.b
ford::beginner

Model: Focus MK2 FL
Silnik: 1.6 TDCi 90KM
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Czy warto zmienić fotele? Jaki modeli foteli wybrać?

Spokojnie kolego krzysHO za twoje pieniądze nie mam zamiaru kupować foteli, więc nie wiem co Cię tak oburzyło.

Będę szukał z 2 lub 3 co przedstawiłeś hellrazor, jeśli trafi się 3 to będzie 3 jeśli nie to 2.

Kierownicę mam skórzaną, to wymieniłem około 3 miesięcy po zakupie auta. Foto które wrzuciłem to poglądowe z neta, tak wyglądała moja wersja na początku. Powoli zmieniam. Dołożyłem też liczniki poliftowe z komputerem pokładowym, to było w późniejszym czasie.

Za tydzień mam mieć kilka dniu urlopu i wtedy planuje zakup i montaż.

Pełna skóra odpada, zdarza mi się jeździć Volvo i Hyundaiem ze skórami i o tyle jeśli jest włączone grzanie to ok, bez jest masakra zimno teraz, a trzeba też pamiętać o pasażerach na tylnej kanapie.

Edit:
Nie udało znaleźć foteli podczas urlopu ale kupiłem. Padło na półskóry z przedlifta, wersja angielska, fotel kierowcy (u mnie) z regulowanym siedziskiem ręcznie i regulowanym odcinkiem lędźwiowym, fotel pasażera (u mnie) regulowana wysokość siedziska elektrycznie i regulowany odcinek lędźwiowy. Fotele ładne, nie poprzecierane, były trochę brudne ale doczyściłem. Na wiosnę dam do pro czyszczenia całe auto.

Mam takie ale nie z tej aukcji, foto też nie jest z mojego auta.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Teraz moje pytanie: Czy ktoś wie jak mogę wysterować wysokość fotela elektrycznego jeśli nie mam pod to instalacji? Wystarczy że dam na odpowiednie dwa piny w fotelu 12v? I wtedy przyciskiem w górę lub dół?

Ostatnio edytowane przez leszek.b ; 12-03-2016 o 13:25 Powód: Aktualizacja
leszek.b jest offline   Odpowiedź z Cytatem