Temat: [Mondeo 2014- ] Wady wieku dziecięcego.
View Single Post
Stary 24-01-2016, 21:51   #913
Oczator
ford::beginner

Model: Mondeo
Silnik: 2.0
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Wady wieku dziecięcego.

Cytat:
Napisał Arthi2000 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Jedynie lekkie modyfikacje w konfiguracji (np. lepsze audio). Nawet tego ciężkiego w utrzymaniu koloru panther black bym nie zmieniał.

Pzdr.
na czym polegał u Ciebie upgrade?

w moim MK5 jestem najmniej zadowolony z audio. Najbardziej nie podoba mi się scena (przy każdym ustawieniu jest rozmyta - a nie "na wprost", ciężko to wytłumaczyć). Do tego aby ruszyć niskie tony, trzeba dać 60-70% głośności. Mam audio w standardzie (8 głośników, sync2). Zastanawiam się nad modyfikacją. Jak z gwarancją w tym wypadku? Czy dokonanie jakiejkolwiek zmiany (zmiana głośnika) nie spowoduje braku gwarancji np... na końcówkę mocy?

Ponieważ staram się być zawsze obiektywny, nie kierować się typowo polskim zachowaniem, muszę napisać kilka słów sprostowania do posta:
http://forum.fordclubpolska.org/show...&postcount=863

Po ponad miesiącu dostałem telefon z ASO, że czujnik i tylna półka czeka na mnie. Pracownikowi ASO oberwało się, ulżyłem sobie tak jak na forum.

Jednak postanowiłem raz jeszcze dać im szanse.

Samochód odebrałem po 3 dniach. Zostały usunięte wszystkie usterki. Samochód był umyty Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Na sam koniec pracownik ASO przeprosił mnie za ostatnią wizytę.

Na pewno przy najbliższym przeglądzie skorzystam z ich usług.

Przy odbiorze auta, przez chwilę miałem wrażenie, że ktoś od nich czyta nasze forum ;-)

Ostatnio edytowane przez Oczator ; 25-01-2016 o 00:04
Oczator jest offline   Odpowiedź z Cytatem