Cytat:
|
MaXyM, a ty masz automatyczną skrzynię biegów? Bo to też plus do wygody i, na przykład, mieszkaniec Ameryki Północnej tak samo nie rozumiałby wyboru pojazdu z ręczną jej wersją. A sięgnięcie do wyłącznika świateł w momencie kiedy ja sam uznam, że są mi potrzebne mijania to dla mnie żaden problem. I w ten sposób unikam dyskoteki na H7. Jak wiesz, klimatyzację automatyczną tez ręcznie wyłączam przed zakończeniem jazdy. Nie nawrócisz mnie. :-)
|
Nie chodzi o nawracanie tylko o nie narzekanie.
Jasne, nie rozumiem po co dodawac sobie pracy, wylaczajac klime jak ty to robisz. Bo jesli nawet to w czyms pomaga to wole czesciej 2x czesciej podjechac na ozonowanie niz pamietac o wylaczaniu automatycznego ukladu, ktorego ustawien ja wlasciwie nie zmieniam.
Ale wyobraz sobie ze ty uzywasz automatycznej klimatyzacji rownoczesnie marudzac ze ona klimatyzuje i wysusza ci skore. I jeszcze to podajesz tonem jakbys winil za to kontruktora auta.
Bump:
Cytat:
|
A tym bardziej nie wyrażaj opinnii, że czyjeś poglądy lub sposób postępowania, są śmieszne.
|
Nie wiem czy sa smieszne. Moze osmieszajace i to ci sie nie podoba
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W kazdym razie to jest moja wlasna opinia (do ktorej mam prawo) a nie opinia ogolu, wiec nie masz sie czym martwic.
Ale masz racje, temat mozna uznac za wyczerpany. Kazdy z nas powiedzial co wiedzial.
Cytat:
|
A już wyrażanie opinii co do mojego przestrzegania przepisów (szczególnie w nocy) jest tutaj nie na miejscu.
|
Tu widocznie czegos nie zrozumiales, bo nic o przepisach nie pisalem.