Temat: [Mondeo 2014- ] Wady wieku dziecięcego.
View Single Post
Stary 30-01-2016, 12:20   #958
Malenstwo8
ford::advanced

Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5 Kombi Titanium X/Fiesta Mk7
Silnik: 1,5 EB/1.25
Rocznik: 2016/2009
Domyślnie Odp: Wady wieku dziecięcego.

Cytat:
Napisał kruger Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witamy nowego kolegę. Zauważ że nikt nie napisał, że żałuje zakupu. Rozważane inne przez Ciebie auta mają większe bolączki od Forda, w dodatku cześć z nich jest droższa. Były już takie pytania ale powtórzę że kupiłbym ponownie że względu na cenę, komfort, wygląd i prócz pierdół brak wad i usterek.
Dzięki za odpowiedź. Nie pytałem o to czy byście kupili jeszcze raz, bo były juz takie pytania i widziałem Wasze odpowiedzi. Co do ceny, to fakt - Mondeo wyszło najtaniej, wygląd ma genialny dla mnie i jeździ super. Poza tym jestem zadowolony z poprzednich Mondziaków, więc wybór nie był trudny. Konkurencją jeździłem raczej z ciekawości Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Będę śledził dalej wątek. Na razie mam mało do powiedzenia, bo mój egzemplarz odbieram 31 maja. Mam nadzieję, że może coś zmienili po 2016 i mój egzemplarz będzie wolny od wymienianych tutaj wad. Ogólnie auto jest świetne i nie mogę się doczekać, aż się pojawi w moim garażu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Malenstwo8 jest offline   Odpowiedź z Cytatem