View Single Post
Stary 30-01-2016, 12:38   #24
przemex
ford::average

Imię: Przemo
Model: Mk7
Silnik: 1.2
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Wyłącznik poduszki pasażera - czy jest możliwość dołożenia wyłącznika?

Ostatecznie zdecydowałem się na ASO koszt montażu (bez części 171 zł.) nie chciałem jeżdzić po jakiś warsztatach lub domorosłych elektrykach chodzi o bezpieczeństwo dziecka aby zaoszczędzić 50 zł. taniej za montaż, w ASO montują tego teraz sporo idzie im szybko sprawnie i wiedzą co i jak.

Co ciekawe podzwoniłem po kilku ASO w Poznaniu i w każdym wychodziła inna ceną, ostatecznie wybrałem ASO Auto Watim w Poznaniu cena u nich najniższa ze wszystkich ASO, a dodatkowo jeszcze uzyskałem 10% rabatu na usługę, a koszt całościowy to:

wyłącznik PAD 173,80 zł. (brutto)
przełącznik 247,97 zł. (brutto)
kalkomania 8,99 zł. (brutto)

montaż wyłącznika 126,20 (brutto)
konfiguracja wyłącznika 84,13 (brutto)

---------
CAŁOŚĆ z naliczonym rabatem zapłaciłem 641,09 brutto

cena bez rabatu normalna 712,32 zł. w Auto Watim, a na Mogileńskiej i Opłotkach w Poznaniu podawali 850 zł.

w tym przełącznik w schowku, i co ciekawe pod pokrętłem klimatyzacji zamontowany dodatkowo (wcześniej go nie miałem) mały panel z diodą informuje zapaleniem jak poduszka jest wyłączona (dioda z ramką zamontowana)

załączam też zdjęcia jak to wszystko wygląda:

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez przemex ; 30-01-2016 o 12:42
przemex jest offline   Odpowiedź z Cytatem