View Single Post
Stary 30-01-2016, 13:03   #14
Ramatha

Domyślnie Odp: Ford galaxy 2008 r Opinia czy warto NOWE OGŁOSZENIE

No ja pojawiłam się bo szukałam auta po VINie, w celu sprawdzenia i znalazlam to drugie ogloszenie - linki sie nie wyswietlaly, wiec musialam sie zarejestrowac. A potem zaczełam czytac.
Bylam zaskoczona ze na allegro ktos podaje VIN do nie swojego auta. Przypuszczam ze mogło być tak ze zadzwonił na podobne ogloszenie podając sie za potencjalnego kupca, a potem podawał ten VIN swoim kupujacym.
Chociaz to dziwne, bo auto z allegro nie ma ani dachu panoramicznego, ani srebrnego koloru.
...
A ja tu zamierzam zabawić dłużej, jak mowie - wczoraj kupilismy tego Galaxy. No i mamy - tzn mąż ma, a ja tu tylko sie udzielam z racji wiekszej ilosci czasu, kilka pytań. Wiec na razie szukam odpowiedzi w tych wątkach co już są.
...
Mam nadzieje, że auto bedzie nam sluzyc, bo to dla nas duza zmiana. Ale na razie jestem zadowolona.
...
czyli co Czesław555 wygladam Ci na trola internetowego? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No coz, dobrze ze za takie podejrzenia nie blokują tu od razu wpisów, chociaz nie do konca rozumiem co zrobilam nie tak, bo jak widzisz napisalam 2 razy na temat tego samego vinu.
A czy to reklama - no kiepska ta reklama jak auto juz sprzedane Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
  Odpowiedź z Cytatem