View Single Post
Stary 30-01-2016, 13:20   #18
Ramatha

Domyślnie Odp: Ford galaxy 2008 r Opinia czy warto NOWE OGŁOSZENIE

A co do ksenonow to głowe dam sobie uciac ze nei byly naprawiane bo pierwszy raz zobaczyc auto bylismy 3 dni po wizycie uzytkownika Daniela. Wlascicielem byl starszy facet, on nie potrafił obsługiwać tego auta. Nam tez nie potrafił pokazac jak sie włacza spryskiwacze. My mu pokazaliśmy i tak bylo z kilkoma innymi rzeczami.
Z innymi rzeczami podobnie.
Np ikonki błedów ponoc mu sie od 4 lat wyswietlaly. Przy pierwszym podłaczeniu do komputera wszystko udalo sie ustawić. A Pan własciciel mowił ze on nnigdy w komputery nie wierzył Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. No... taki typ, ale uwazam ze prawdomowny, normalny, starszy, sympatyczny. Rozumiem ze to przy zakupie auta nie ma znaczenia, ale chodzi o wrazenie od kogo kupujesz. Jak to nie jest handlarz tylko prywatna osoba i robi takie wrazenie, to tez inaczej podchodzisz do informacji ktore dostajesz na temat auta. Tym bardziej ze wszystko potwierdza sie potem na diagnostyce.
To nie on wystawiał ogłoszenie tylko ktos mu wystawiał, stad tez pewnie wisi jeszcze, chociaz mi sie wydawało, że już jest zdjęte.

Bump: no... .... eee... no i co mam powiedziec... jakos zawsze omijałam powitalne wątki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Moj bład . Przepraszam. Teraz rozumiem.
A nie odzywałam sie wczesniej, bo oczy mi sie do auta swieciły. To nie chciałam, zeby mi uciekło Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał czeslaw555 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pogratulowałem też tylko ja Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To tez zauwazyłam. Dziękujemy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale potem bylo iles postow ktore przycmiły to miłe zdanie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Ramatha ; 30-01-2016 o 13:27 Powód: literówki
  Odpowiedź z Cytatem