View Single Post
Stary 01-02-2016, 15:20   #3005
Krywo
ford::amateur

Model: Mondeo MKIV
Silnik: 2.0 HE
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Navigacja Blaupunkt NX SP 5.1 - kompendium wiedzy

Witam,
mam pytanko odnośnie NX DVD, a mianowicie jako że od niedawna mam mondeo mk4 i zainteresowałem się zakupem mapy 2016 chciałem zobaczyć co i jak trzeba zrobić żeby wyciagnąc dvd i włożyć nowe żeby nie marnować czasu i jak najszybciej cieszyć się nową mapą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Wyjąłem płytę zgodnie z instrukcją i bez żadnych problemów została "wydalona". Problem w tym, że z powrotem autko nie chce ją przyjąć tzn gdy wkładam płyte, odrazu jest wypluwana (ta sama płyta). Nie probowałem wkładać nowej bo jeszcze jej nie mam. Próby z wyłączaniem radia, zapłonami itp zostały poczynione. Czy coś powinienem zrobić jeszcze przed włozeniem płyty (jakas opcja na ekranie)? jest "eject" ale nie ma "insert" a na filmikach na YT jakie znalazłem nie wiedziałem zeby ktoś robił jakies dziwne rzeczy przed włożeniem (oprócz jednego angola który poprawiał ułożenie płyty w DVD srubowkrętem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.). Jeśłi już gdzieś było na temat to przepraszam. Z góry dzieki za pomoc
Krywo jest offline   Odpowiedź z Cytatem