View Single Post
Stary 01-02-2016, 20:01   #631
Rob^
FCP member

Imię: Robert
Model: Ranger Limited
Silnik: 2.0 238KM Bi-Turbo
Rocznik: 2022
Domyślnie Odp: zakup rejestratora jazdy

Cytat:
Napisał Andrzej
Rob ma inne potrzeby... On potrzebuje kamery, która po wyłowieniu z kałuży (jak utonie razem z miśkiem) będzie działała dalej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Eeee nie przesadzaj Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ... ale ostatnio zamontowałem swoją SJ4000 do Miśka i nagrywa zdecydowanie lepiej od G1WH ... zwłaszcza w nocy.
Główną zaletą jest to że mamy porządną jakość nagrań ... bez kompromisów wynikających z taniości i to że jadąc na piknik, ferie czy wakacje z rodziną wyciągamy kamerkę z auta i idziemy na plażę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ta wersja jest dla ludzi którzy nie mają kamerki w aucie a filmowanie "wyjazdów rodzinnych " jest parę razy w roku.

Co do blokowania nagrań to ja poszedłem w stronę kart 64GB ... możliwa ilość nagrań jest na tyle duża że nie trzeba się zgrywać danych co parę godzin aby nie nadpisało nagrania Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Było niesamowite Mondeo i zadziorna Kuga ST-Line jest Fiesta EcoBoost 1 liter !!! i Fordowa wyprawówka
Rob^ jest offline   Odpowiedź z Cytatem