Cytat:
|
Napisał Andrzej
Rob ma inne potrzeby... On potrzebuje kamery, która po wyłowieniu z kałuży (jak utonie razem z miśkiem) będzie działała dalej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Eeee nie przesadzaj
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ... ale ostatnio zamontowałem swoją
SJ4000 do Miśka i nagrywa zdecydowanie lepiej od
G1WH ... zwłaszcza w nocy.
Główną zaletą jest to że mamy porządną jakość nagrań ... bez kompromisów wynikających z taniości i to że jadąc na piknik, ferie czy wakacje z rodziną wyciągamy kamerkę z auta i idziemy na plażę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ta wersja jest dla ludzi którzy nie mają kamerki w aucie a filmowanie "wyjazdów rodzinnych " jest parę razy w roku.
Co do blokowania nagrań to ja poszedłem w stronę kart 64GB ... możliwa ilość nagrań jest na tyle duża że nie trzeba się zgrywać danych co parę godzin aby nie nadpisało nagrania
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.