No to historii ciąg dalszy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wszyscy mają ACC mam i ja xD po długich bojach. (radar jeszcze się kalibruje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. przejechałem dzisiaj chyba z 70km i kalibruje się dalej, trzeba będzie podciąć chyba tą osłonę)
Dzięki
leszcz za pomoc wczoraj
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
tedi_k przez chwilę tak nawet nie pomyślałem, a tym bardziej nie napisałem
Z racji niedzieli i godziny wieczornych zapytałem na forum a nie trułem na PW czy tel
Najlepsze jest to że wczoraj po wywaleniu konfiguracji od ACC i wgraniu jej ponownie do samochodu (tak jak radził
mm32) nie przyniosło żadnych efektów, dalej był ten sam błąd...
Dzisiaj jakby nigdy nic radar zaczął się kalibrować...
Szybki wniosek jest taki że za łatwo poszło z kompletacją klocków do ACC (w przeciągu 2 dni wszystkie były kupione, max w tydzień były u mnie), wiązki były to trzeba było odpokutować na innych rzeczach
Ale wreszcie się udało