Cytat:
|
I od tego właśnie ja zacząłem tylko profesjonalistom od asb zostawiałem samochód na diagnozę. I każdy twierdził, że jest ok....
|
Przykro mi, że nie mam jak pomóc. Ja korzystałem z usług specjalistycznego zakładu w Długołęce (zajmują się tylko automatycznymi skrzyniami) we wszystkich przypadkach (BMW, Skoda, Mazda - o której nie pisałem wcześniej). Od Ciebie to będzie "trochę" daleko ale może pogadają z Tobą przez telefon ? i coś Ci powiedzą. Zawsze to może poszerzyć Twoją wiedzę o problemie. Nie podaję linka - znajdziesz w necie jak będziesz chciał.
A gdyby o mnie chodziło, to po takiej "poradzie" jakiej udzielili Ci profesjonaliści u których byłeś doszedłbym do wniosku, że nie byli zainteresowani Twoim problemem lub nie mieli pojęcia z czym do nich przychodzisz. Moja historia remontu skrzyń w BMW i Skodzie była usiana mechanikami, fachowcami od skrzyń i serwisami samochodowymi. Obydwie zakończyły się remontem w zakładzie jak wyżej, z tym że gdyby nie wcześniejsze interwencje "specjalistów" obydwa remonty byłyby znacznie tańsze.
Życzę powodzenia na ciernistej drodze wyleczenia Twojej ASB.