Temat: [S-MAX 2015- ] Wady wieku dziecięcego
View Single Post
Stary 02-02-2016, 17:57   #140
PiotrKil
ford::average

Imię: Piotr
Model: S-Max
Silnik: 1,5EB
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Re: Wady wieku dziecięcego

Cytat:
Napisał kris2682 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Po otwarciu drzwi pasażera jest gniazdo na kluczyk, kurde tylko ja mam wersję bez kluczykową?
Wszystkie s-maxy 2015-> są bezkluczykowe. Jednakże każdy ma kluczyk Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jest on schowany w kluczyku bezkluczykowym Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Trzeba go jakoś tam rozsunąc i wychodzi zwykły kluczyk, który służy do włączenia/wyłączenia poduszki oraz awaryjnego otwarcia samochodu.

Bump:
Cytat:
Napisał kris2682 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A dwa asystent pasa ruchu, jak to się aktywuje? Według pobierznie przejzanej instrukcji przyciskiem na kierownicy? Czy aby napewno? U mnie nie ma takiego przycisku. Natomiast po odpaleniu lewego wyświetlacza na zegarach jest zakładka asystent pasa ruchu można wybrać sposób czy pomoc, powiadomienie, ale nie aktywuje się.
Ustawienia w menu, a włączenie i wyłączenie w manetce kierunkowskazów.
PiotrKil jest offline   Odpowiedź z Cytatem