View Single Post
Stary 03-02-2016, 12:03   #4829
Polarny
ford::professional

Model: Mondeo Mk5
Silnik: 2.0 TDCI @205KM
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Mondeo MK3 , MK4 CHIP TUNING - kompendium wiedzy

Cytat:
Napisał GTB20 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
polarny przypomnij mi jaka uczelnie konczyleś i gdzie bo cos mi sie wydaje ze internetowi znachorzy obrosli w piórka przez ostatnie kilka lat.
Czasami bywa odwrotnie, i Ci, którzy siedzą w temacie są zaskakiwani przez własnych klientów.
Dlatego pisz o konkretach, a nie kto co kiedyś Ci powiedział. Też znam kogoś, kto znał jeszcze inną osobą, a ta znała osobę, który wylądował kiedyś na księżycu. Problem w tym, że nie ma pewności, czy film z tego faktu był prawdziwy, a w sumie nie mam pewności czy dobrze mi przekazano całość.

5, 10 czy 20 lat doświadczenia nie powoduje, że jesteś dobry. Znam partaczy, którzy robią coś od 30 lat. Wierzę, że do nich nie należysz, ale bym był pewien trzymaj się konkretów i zamiast snuć kolejne historie odpowiadaj w temacie.

I pamiętaj, dowód tezy przez jeden przykład to marny sposób. Ludzie wypadali z samolotów i przeżywali - w związku z tym skoczysz bez zabezpieczenia?

Proponuję ukrócić już offtopic i trzymać się tematu.