View Single Post
Stary 04-02-2016, 14:35   #2635
avio
ford::average

Model: mondeo
Silnik: 2,0 180km
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

czesc
Panowie jak bym tak w samozachwyt nie wpadal mam troche inne spojrzenie na mk5 choc to jest moja ocena . O ile bylem przezadowolony z mk4 polifcie to tu juz nie jest tak rozowo w miare poznawania auta . Teraz juz wiem ze najbardziej przeszkadza mi jego zbyt komfortowe zawieszenie ktore przy jezdzie z duza predkoscia i wietrznej pogodzie powoduje ze auto nie prowadzi sie juz tak pewne jak mk4 no i to elektryczne wspomaganie . Jeszdze2x w tyg glwiice wroclaw i to auto nie daje juz takiego spokoju i luzu w prowadzeniu przy 180 + Ostatnio widzialem test w tvn turbo naszych aut przy probie podmuchow bocznycyh i nie wypadlo najlepiej . Mysle sobioe moje takie nie jest .....niestety jest Co z tego ze mk5 pokonalo passata nie obchodzi mnie to ale przegralo z citroenem dosc wyraznie ktory przejechal gladko . i tu marka nie jest istota tylko informacja ze sa auta ktore lepiej sie prowadzii z tego segmentu cenowego.
Wg mnie jest to wlasnie jedna z wazniejszych cech auta prowadzenie spokoj pewnosc a nie wyposazenie ktore przy pewnym poziomie cen 100 tys + i tak nie jest najgorsze i porownywalne Auto wybralem bez jazd probnych nie rozwazalem nie bilem sie z myslami nie analizowalem ktore straci mniej wiecej bo to nie inwestycja ,a raczej prawem serii przekonany ze bedzie jeszcze lepiej.
Moze ktos z kolegow ma zupelnie inne zdanie i czego innego oczekuje od auta ??

Ostatnio edytowane przez avio ; 04-02-2016 o 14:37
avio jest offline   Odpowiedź z Cytatem