Z samozachwytem to jak najbardziej racja. Co za dużo to nie zdrowo
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale co do jazdy to mkV prowadzi się moim zdaniem bardzo dobrze. Nie wątpię że mkIV było lepsze (a zapewne było skoro dużo ludzi zwraca na to uwagę) ale dramatu nie ma. Miałem okazję jechać mkV przy dużych podmuchach bocznych (trasa Gdańsk-Łódz) i owszem samochód reagował na wiatr ale nie były to sytuacje kiedy traci się kontrolę nad samochodem. Czułem że auto jest posłuszne. Muszę przejechać się kiedyś mkIV
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A do naszych mkV najwidoczniej trzeba się przyzwyczaić
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
czesc
Panowie jak bym tak w samozachwyt nie wpadal mam troche inne spojrzenie na mk5 choc to jest moja ocena . O ile bylem przezadowolony z mk4 polifcie to tu juz nie jest tak rozowo w miare poznawania auta . Teraz juz wiem ze najbardziej przeszkadza mi jego zbyt komfortowe zawieszenie ktore przy jezdzie z duza predkoscia i wietrznej pogodzie powoduje ze auto nie prowadzi sie juz tak pewne jak mk4 no i to elektryczne wspomaganie . Jeszdze2x w tyg glwiice wroclaw i to auto nie daje juz takiego spokoju i luzu w prowadzeniu przy 180 + Ostatnio widzialem test w tvn turbo naszych aut przy probie podmuchow bocznycyh i nie wypadlo najlepiej . Mysle sobioe moje takie nie jest .....niestety jest Co z tego ze mk5 pokonalo passata nie obchodzi mnie to ale przegralo z citroenem dosc wyraznie ktory przejechal gladko . i tu marka nie jest istota tylko informacja ze sa auta ktore lepiej sie prowadzii z tego segmentu cenowego.
Wg mnie jest to wlasnie jedna z wazniejszych cech auta prowadzenie spokoj pewnosc a nie wyposazenie ktore przy pewnym poziomie cen 100 tys + i tak nie jest najgorsze i porownywalne Auto wybralem bez jazd probnych nie rozwazalem nie bilem sie z myslami nie analizowalem ktore straci mniej wiecej bo to nie inwestycja ,a raczej prawem serii przekonany ze bedzie jeszcze lepiej.
Moze ktos z kolegow ma zupelnie inne zdanie i czego innego oczekuje od auta ??
|