Temat: [Mondeo 2007-2014] montaż lamp xenonowych
View Single Post
Stary 04-02-2016, 16:13   #280
mm32
FORD|ZAWODOWIEC

Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2,0TDCI
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: montaż lamp xenonowych

Cytat:
Napisał mayak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
czyli trzeba jeszcze łaczyć z C21-A/B to BCMa
Dokładnie TAK.
Cytat:
Napisał mayak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
takie (=czarne) są chyba tylko poliftowe ksenonowe? wyglądają super, tym bardziej, że mój mondek jest czarny AFSów czarnych chyba nie ma
Czarne są tylko poliftowe.Za lampami AFS wcale nie patrzę więc nie powiem,czy są czarne.
Cytat:
poliftowe lampy (ksenon i AFS) od przedliftowych różnią się tylko brakiem żarówki pozycyjnej?
To podstawowa różnica,w ksenonach są także zastosowane nowsze, troszkę lepsze projektory,ale ciągle daleko im do np projektorów Helli.
Nie wiem jak z pinologia na wtyczce lampy,trzeba by porównać schematy.
Cytat:
skąd wiadomo jaka soczewka pasuje? jaka jest "normalna" cena za projektory z audi czy ktoś wymieniał projektory w reflektorach AFS?
Tak jak pisałem o AFS nie wypowiem się wcale bo mnie one po prostu nie interesuja.Do xenonów można wstawić bez większego problemu projektory hella intemo,ewentualnie hella z audi A6 C7,pisał o tym w tym wątku kolega @Golson .
Rozwalone lampy od audi można dostać od około 100zł za sztukę na allegro tylko trzeba uważać na angole.
mm32 jest offline   Odpowiedź z Cytatem