powinienes przejachac sie mk5 i jagiem i porownac czego ja nie zrobile przy zakupie mk5 choc ogolenie mi lezy. jag auto u nas troche egzotyczne na drogach poniewaz kupuje sie passaty audi itd
cena ktora podales jest fajna i warta zastanowienia u mnie wyceniono po katalogu 146 tys !!!!!! gdyby nie rabat ominal bym ford szeroko bo kupowanie czegos z malym ekranikiem na srodku konsoli (zeby bylo taniej )to w tej klasie wstyd .
na marginesie ze 3 lata temu mialem okazje jechac rs6 kombiak z silnikiem lambo nr seryjny LE tylko 500szt grawer tabliczka na desce super . moje odczucia extaza na poczatku po dluzszej jezdzie mozna bylo zwariowac bas z wydechu , przy szybkiej redukcji gluche strzaly z przepustnic odczuwalne wyraznie w srodku ciasno , twardo itd a samo auto to marzenie przeciez wiekszosci maniakow a jednak gdyby bylo mnie na nie stac chyba bym go nie kupil do jazdy na codzien
po tej zabawie wtedy wracalem do domu mk4 i mysle sobie wow jak tu cicho , wow jak tu wygodnie wow jak jest fajnie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
nic tylko zyczyc udanego wyboru i to jest fajne ze go dzis mamy .
Nie cytujemy całych postów !